peruna

Masu taskussa – mobiilisovellus kulkee aina mukana

Koululaisille tarkoitetusta Masu-mobiilisovelluksesta on kätevä tarkistaa viikon kouluruokalista. Vastaamalla viikoittaisiin kysymyksiin jokainen käyttäjä osallistuu arvontoihin, joista voi voittaa upeita palkintoja.

 

Masu ei ole pelkkä verkkosivusto, sillä sen rinnalle on tehty myös mobiiliapplikaatio. Koululaisille tarkoitetusta appista lapset ja nuoret pääsevät helposti katsomaan oman koulunsa viikon ruokalistan sekä tutustumaan ruoan sekä raaka-aineiden alkuperään ja taustoihin. Masu kulkee siis taskussa niin koulussa, kotona, liikkeessä kuin harrastuksissakin.

Yksi Masu-appin tärkeimmistä ja mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on viikon kysymys. Sovelluksen käyttäjät pääsevät vastaamaan joka viikko erilaisiin kysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi kouluruokaan, raaka-aineisiin, omiin lempiherkkuihin, kouluruokatoiveisiin tai vaikka harrastuksiin. Mukana on myös kysymyksiä, joiden vastauksista Arkea saa arvokasta tietoa toimintansa kehittämiseen. 

kalapuikko

 

Palkintoja arvontojen voittajille

Masu-applikaation lataaminen ja kyselyihin vastaaminen kannattaa, sillä silloin käyttäjät pääsevät automaattisesti mukaan erilaisiin arvontoihin. Syyskauden päätteeksi jokaisen appin ladanneen koululaisen kesken arvotaan Applen iPhone 11 -puhelin. Joka viikon päätteeksi Masussa arvotaan myös useita pienempiä palkintoja. Niitä ovat esimerkiksi Masu-logoilla varustetut power bankit eli matkalaturit, popsocket-puhelinpidikkeet sekä heijastavat Masu-reput, jotka sopivat hyvin esimerkiksi liikuntavälineiden kuljettamiseen. Jokainen arvonnan voittaja saa ilmoituksen voitosta appin push-viestillä, ja palkinnot on noudettavissa omasta kouluravintolasta viikon kuluttua ilmoituksesta.