porkkana

Masun pääpalkinto meni Klassikkoon

Masu-appin pääpalkinto, iPhone 11 -puhelin, on nyt arvottu kaikkien appin ladanneiden kesken. Voittajaksi valikoitui 16-vuotias Minttu Vuoristo Turun Klassillisesta lukiosta.

 

Elokuussa lanseerattu Masu-applikaatio ja sen rinnalla oleva verkkosivusto ovat vakiinnuttaneet paikkansa koululaisten ja heidän vanhempiensa arjessa. Koko syksyn ajan käyttäjien kesken on arvottu upeita palkintoja, jotka ovat tavoittaneet jo lähes 300 lasta, nuorta ja heidän vanhempaansa. He ovat saaneet palkinnoksi niin matkalatureita, pop socketeja, heijastavia reppuja, pyyhkeitä, vyölaukkuja, pipoja kuin huulirasvojakin.

Masun vuosi huipentui joulukuussa, kun pääpalkinto, iPhone 11 -puhelin, arvottiin kaikkien Masun ladanneiden kesken. Voittajaksi valikoitui 16-vuotias maskulainen Minttu Vuoristo, joka opiskelee Klassillisessa lukiossa.

– Olin tosi yllättynyt saadessani voittoilmoituksen Masu-appin kautta. Aluksi ajattelin se olevan huijaus, mutta onneksi näin ei ollut. Olen tosi onnellinen ja laitoin heti kaikille kavereille viestin voitostani.

Minttu Vuoristo
Minttu Vuoristo Turun Klassillisesta lukiosta voitti itselleen Masun pääpalkinnon.

Vuoriston mielestä Masu-app on helppokäyttöinen ja hän katsookin sieltä koulun ruokalistan joka arkipäivä. App on ladattuna myös useiden hänen ystäviensä puhelimiin. Viikon kysymyksiin Vuoristo vastaa aina ja lukee satunnaisesti myös appiin nousevia artikkeleja.

Masun viikon kysymykset jatkuvat taas joulutauon jälkeen tammikuussa. Kyselyihin vastaaminen kannattaa, sillä vastaajien kesken arvotaan joka kuukausi upeita palkintoja. Viikon kysymykseen osallistujien kannattaa tarkastaa, että ilmoitukset ja paikannus ovat päällä. Arvonnan voittajat saavat ilmoituksen voitosta ja ohjeet palkinnon lunastamiseen appin kautta lähetetyssä viestissä.