sosiaalinen media

Seuraa Masua somessa

Joko seuraat Masua sosiaalisessa mediassa? Masun sometileistä vastaavat Inka Lindroos ja Jolina Lähde lupaavat seuraajille rentoja ja hauskoja sisältöjä ilman turhaa jäykistelyä. 

 

Masu on mukana koululaisten ja heidän vanhempiensa arjessa myös sosiaalisessa mediassa. Masun tili löytyy Instagramista ja Tiktokista nimellä @masu_arkea. Tilien päivittämisestä vastaavat 16-vuotiaat Inka Lindroos ja Jolina Lähde

– Ehdotin itse Arkealle somepäivitysten suunnittelua ja toteutusta, ja ideani otettiin vastaan innostuneesti. Suunnitelmana on päivittää joka viikko vähintään pari erilaista sisältöä, Lindroos kertoo. 

Lindroos ja Lähde ideoivat sisältöjä kalenterien juhlapyhien ja erilaisten teemaviikkojen ympärille. Julkaisuissa on muistutettu esimerkiksi hävikkiviikosta, itämeripäivästä ja halloweenista. Instagram Storieseissa kysellään seuraajilta mielipiteitä esimerkiksi lempiruoista ja kouluruoan mausta. 

 – Haluamme panostaa hauskoihin ja räväköihin sisältöihin, sillä kaiken ei tarvitse olla aina niin kovin virallista. Olisi mahtavaa saada esimerkiksi kouluravintoloiden henkilökuntaa mukaan TikTokin tanssivideoille. Katsotaan, miten saamme heitä houkuteltua, Lähde sanoo. 

Masun somevastaavien tavoitteena on, että tilien seuraajamäärät kasvaisivat tulevaisuudessa tasaisesti. Suunnitelmissa on esimerkiksi some-markkinoinnin toteuttamista yleisön kasvattamiseksi. Lindroos ja Lähde ottavat mielellään vastaan vinkkejä ja ideoita Masun sisältöihin. Niitä voi lähettää vaikka Instagramissa viestillä.