Puuro

Hävikkikilpailu tuotti hyviä ideoita

Kiitos kaikille Masussa hävikkiviikolla hävikkikilpailuun osallistuneille!

Kilpailussa tuli esille monia hyviä vinkkejä, kuten keittiön kaappien säännöllinen siivous ja 'läpikäyminen', jotta niihin ei jää raaka-aineita pilaantumaan ja vanhentumaan. Hyvä huomio oli, että parasta ennen -päiväys ei ole sama kuin viimeinen käyttöpäivä, vaan raaka-ainetta voi vielä käyttää ruoanvalmistuksessa, mikäli se ei ole pilaantunut.

Hyvä ohje meille kaikille on, että otetaan ruokaa lautaselle ensin kohtuullisesti, jos ei olla varmoja sen maistuvuudesta. Jos ruoka maistuu, niin santsaaminen on sallittua!

Palkintojen arvonta on suoritettu ja kolmelle onnekkaalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. Ihanaa syksyä kaikille!