Into Klen

Masu-Jopo matkasi Puolalan kouluun

Masu-appin kevään pääpalkinto on nyt arvottu kaikkien appin ladanneiden kesken. Voittaja löytyi tällä kertaa Puolalan koulusta Turusta – onnea 12-vuotiaalle Intolle!

 

Masu-applikaatio ja verkkosivu ovat olleet ahkerassa käytössä niin koululaisten kuin vanhempienkin keskuudessa. Sovellus löytyy jo yli 7000 käyttäjän taskusta ja kuukausittain järjestettäviin arvontoihin osallistuu satoja lapsia ja nuoria. Tänä keväänä onnekkaat ovat voittaneet niin Masu-logolla varustettuja pop socketeja, pipoja, huulirasvoja, pyyhkeitä ja vyölaukkuja.

Tänä keväänä pääpalkintona arvottiin valkoinen Masu-Jopo. Arvonta tehtiin kaikkien Masu-applikaation ladanneiden kesken ja voittajaksi valikoitui 12-vuotias Into Klen. Puolalan koulua käyvä Into käyttää Masua joka arkipäivä tarkastaessaan sieltä päivän ruokalistan. Lisäksi hän on kokeillut Masun herkullisia reseptejä, esimerkiksi pannareita ja kääretorttukakkua.

– Osallistun joka kuukausi myös kyselyihin, mutta en ole vielä voittanut pienempiä palkintoja. Kuultuani Jopon voittamisesta tulin tosi iloiseksi ja tämä onkin ensimmäinen uusi pyöräni, sisarusten vanhoilla pyörillä aiemmin fillaroinut Into kertoo.

Masun kuukauden kysymykset jatkuvat taas kesäloman jälkeen elokuussa. Kyselyihin vastaaminen kannattaa, sillä vastaajien kesken arvotaan joka kuukausi upeita palkintoja. Kysymyksiin vastaajien kannattaa tarkastaa, että ilmoitukset ja paikannus ovat päällä. Arvonnan voittajat saavat ilmoituksen voitosta ja ohjeet palkinnon lunastamiseen appin kautta lähetetyssä viestissä.

 

Masun nettisivu löytyy osoitteesta www.masu.arkea.fi