voittaja

Masun pääpalkinto meni Pernoon

Masun syyslukukausi huipentui taas upean pääpalkinnon arvontaan. Tällä kertaa voittaja löytyi Pernontien päiväkodista Turusta. Lastenhoitaja Tessa Huhtanen voitti itselleen langattomat kuulokkeet.

 

Masun mobiilisovelluksessa oleviin viikon kysymyksiin on syyskauden aikana vastannut satoja lapsia, nuoria ja heidän vanhempiaan. Käyttäjien kesken on arvottu reilusti yli sata Masu-logoilla varustettua tuotetta, esimerkiksi pop socketeja, pipoja, huulirasvoja ja pyyhkeitä. Tänä vuonna syyslukukauden pääpalkintona oli langattomat AirPods-kuulokkeet, jotka arvottiin joulukuussa kaikkien Masu-appin ladanneiden kesken.

Voittaja löytyi tällä kertaa Pernontien päiväkodista Turusta. Lastenhoitajana työskentelevä Tessa Huhtanen latasi Masun reilu puoli vuotta sitten. Hän katsoo siitä useamman kerran viikossa tarjolla olevat aamiaiset, lounaat ja välipalat ja sovellus onkin kätevä apu arjessa.

– Katson Masusta välillä myös reseptejä ja kokeilen niitä itsekin kotona. Reseptejä voisi hyvin olla enemmänkin ja niitä voisi hyödyntää myös päiväkodissa lasten kanssa kokkaillessa, Huhtanen kertoo.

Masun mobiilisovellus on ilmainen ja sen voi ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta. Nettisivu löytyy osoitteesta www.masu.arkea.fi.