masu kello

Kevään pääpalkinto Klassikon lukioon

Masu-appin pääpalkintona oli tänä keväänä Applen älykello. Arpaonni suosi tällä kertaa Klassillisen lukion kakkosluokkalaista Nea Karhua.

 

Masun kevätlukukausi huipentui taas tuttuun tapaan pääpalkinnon arvontaan. Koko alkuvuoden Masun käyttäjien kesken on arvottu pari sataa pienempää palkintoa – pop socketeja, pyyhkeitä, vyölaukkuja, rantasandaaleita ja kylmälaukkuja. Kevään pääpalkintona oli Apple watch series 7 -älykello, joka arvottiin kaikkien Masun ladanneiden kesken. Voittajaksi valikoitui 18-vuotias lukiolainen Nea Karhu.

- En voita koskaan mitään, joten tämä palkinto oli iloinen yllätys. Masun pääpalkinnot ovat aiemminkin olleet tosi hyviä. Monille on niillä käyttöä eivätkä palkinnot näin jää turhaan kotiin pyörimään, Klassillista lukiota käyvä Karhu kertoo.

Nea Karhu käyttää Masun mobiilisovellusta useamman kerran viikossa. Hän katsoo appista ruokalistan ja on iloinen siitä, että miten kätevä se on. Hän suosii maidotonta ruokavaliota, joten auki klikataan usein myös jokaisen ruoan tarkempi raaka-aineluettelo. Mutta mitä mieltä Nea on kouluruoasta?

- Kävin aiemmin koulua Maskussa, ja ruoka on täällä Turussa selvästi parempaa. Suosin kasvisruokaa ja lemppareitani ovat linssikeitto ja kasvismakaronilaatikko. Kalaruoista tonnikalapastavuoka on suosikkini, Karhu listaa.