
Pitsapannari
6:lle
Valmistusaika: 1 h
(pähkinätön, soijaton, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä selleriä)
Pitsapannari on herkullinen välipala tai iltaruoka, johon voit vaihdella täytteitä mielen mukaan. Tällä ohjeella valmistuu kinkku-ananaspannaria koko perheelle.
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl oreganoa
Täyte
½ rs kirsikkatomaatteja
1 paprika
100 g kinkkusuikaleita
1 prk säilykeananasta
100 g juustoraastetta
Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita vispilällä. Lisää vuorotellen vehnäjauhoja ja maitoa koko ajan sekoittaen, jotta taikinasta tulee tasainen. Mausta pannaritaikina suolalla, paprikajauheella ja oreganolla.
Laita leivinpaperi uunipellille ja kaada pannaritaikina peltiin. Puolita kirsikkatomaatit ja pilko paprika kuutioiksi. Lisää pannaritaikinan päälle kinkkusuikaleet, ananaspalat, kirsikkatomaatit, paprika ja juustoraaste.
Paista pitsapannari 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.