Kanakebabpuikot

Värikkäät kanakebakot ja mangoremoulade

4:lle

Valmistusaika: 30 min

(pähkinätön, soijaton, ei sisällä kalaa/ äyriäisiä, ei sisällä selleriä)

 

Värikkäät kanakebakot maistuvat herkulliselta dipattuna raikkaaseen mangoremouladeen.

 

Mangoremoulade

2 dl majoneesia

1 dl creme fraichea

1 tl sinappia

½ tl suolaa

1 prk säilykemangoa

 

½ dl korppujauhoja

2 kananmunaa

400 g broilerin jauhelihaa

1 dl maissia

1 paprika kuutioituna

½ dl hienonnettua persiljaa

1 tl suolaa

1 tl paprikajauhetta

 

Sekoita kulhossa majoneesi, creme fraiche, sinappi ja suola. Valuta säilykemangosta neste pois, kuutioi pieneksi ja lisää joukkoon.

Sekoita kulhossa korppujauho ja kananmunat. Lisää joukkoon jauheliha ja pakastemaissit. Lisää joukkoon paprikakuutiot ja persilja ja mausta massa suolalla ja paprikajauheella. Muotoile leivinpaperin päälle pellille 6–8 kpl pitkulaisia kebakoita ja työnnä grillitikku kebakon läpi. Paista kebakot 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.